Share it

Ezerarcú Ázsia

Közelebb hozzuk Ázsiát!

A Sabai Tréning csapata 2018-ban minden hónapban Ázsia egy csodálatos szegletét hozza közelebb számodra!

Különböző eseményekkel, írásokkal, előadásokkal, képekkel, inspirációval és személyes tapasztalat cserével készülünk, hogy jobban megismerhesd ezt a varázslatos kontinenst, a különböző országait, nemzeti és kulturális sajátosságait.

Az eseménysorozat célja az ismeretterjesztés, a kultúrák közötti párbeszéd elősegítése és a nemzetközi kapcsolatok erősítése.

Egy kis ízelítő a programokból és a témákból:
Thaiföld és meditáció rejtelmei, Japán és a harcművészet, India és a jóga birodalma, Indonézia csodálatos partjai és még sok más!

Ismerd meg, éld át, oszd meg saját tapasztalataidat!

Kövesd figyelemmel az “Ezerarcú Ázsia 2018” eseményünket, hogy elsőkézből értesülhess, a legújabb programjainkról.

2018 JANUÁR: Thaiföld
Első találkozásunk Budapesten lesz, egy csodaszép belvárosi Thai étteremben, ahol egy kötetlen beszélgetést szervezünk Thaiföldről, szerzetesekről, meditációról és ha kedved támad megkóstolhatsz igazi thai sült banánt vagy egy fincsi meleg teát.
<>Időpont: 2018.január 29. hétfő 12:00
<>Helyszín: Budapest, Jókai utca https://welovebudapest.com/hely/parazs-thai-etterem/parazs-presszo-thai-etterem-jokai-utca/

2018 FEBRUÁR: Vietnám
Csodálatos vidékek, varázslatos helyek, rengeteg élmény. Saját tapasztalásainkat gyűjtöttük össze, fűszereztük képekkel és öntöttük formába Nektek, egy ingyenesen letölthető írásban. Fogadjátok szeretettel:
<>Megjelenés időpontja: 2018. február 26.
<>Letöltés: Facebook Notes

Minden programunk nyitott és ingyenes, hiszen szeretnénk ha ez az informális szerveződés mindenki számára elérhető lenne aki érdeklődik egy távoli kultúra iránt, szeretne megismerkedni a világ sokszínűségével és olyanokkal találkozni, akik nyitottak a keleti kultúra felé.